(deo iz teksta koji je objavljen u Veštičjoj Reviji broj 14. autor: Raven Kaldera, preuzeto sa njegovog sajta: www.northernshamanism.org )

… Ovo je mapa ljudske duše i svim njenim akcesoarima, uključujući i telo. Nisam zainteresovan za debate o autentičnosti, jer ovo zapravo radi, i to radi jako dobro. Otkrio sam da je ovo prvi alat koji može da se koristi u otkrivanju šta se sa nekim dešava, pogotovo kada je njihov problem spiritualane a ne psihičke prirode.

Pravljenje Mape Duše – Slika iznad pokazuje moju mapu duše, venac na platnu. Ako pravite jednu za sebe, osnovni raspored treba da ostane isti, ali ukrašavanje ovisi o vama. Slobodno mi pošaljite slike svojih mapa i objaviću ih. Evo par slika Mapa Duša drugih korisnika.

Kako se koristi Mapa Duše Za puno čitanje, uradim dva kruga proricanja za klijenta pomoću ove mape. Prvi krug se radi pomoću seta indikatorskog kamenja, koji daju uopštenu sliku klijentovog stanja. Drugi krug se radi sa runama, koje daju daleko detaljnije informacije o tome kako se mogu poboljšati stvari. Ako mi se klijent vraća više puta, radim im samo drugi krug. Prvi krug se uglavnom samo ponavlja onda kada se desi neki veći duhovni preokret u njihovom životu. Mapa Duše bi trebala biti dobra odskočna daska za razna pitanja, koja mogu biti postavljena sa runama, ili bilo kojim drugim sredstvom za proricanje koje radi za vas ili klijenta. Na primer, neko može da primeti da ima blokadu na fizičkom nivou i da radi posebno čitanje samo za potencijalno rešenje. Ili, neki bi mogli da se raspituju o veštičjem kamenu da bi našli sa kime da stupe u kontakt. Ja sam napravio svoju mapu duše na lanenom platnu, sa ručno vezenim detaljima. Trajalo je mesecima, i pre nego što mi neko traži da mu napravim, bilo bi lepo da shvati da će ga koštati mnogo. Idealno bi bilo da svaki korisnik sam napravi svoju mapu, a može da počne na bilo kojem platnu ili papiru, sa krugovima označenim markerom.

KamenjeTrenutno koristim male komade obojenog stakla, koji uglavnom mogu da se nađu u jeftinim radnjama, nisu skupi a rade, i trebalo mi je više indentičnih komada u različitim bojama. Boje su birane na osnovu toga što sam već imao – drugim korisnicima će drugačije boje možda više koristiti. Broj za svaki tip je izabran divinacijom i trebalo bi tu da ne menjate ništa …

Facebook Comments

Leave a Reply