( objavljeno u Veštičjoj Reviji broj 3. – mali deo o jednoj sjajnoj umetnici, plodnom piscu i vilinskom biću, koje zemljom hoda)

Marjetka Jeršek je književnica i slikarka sa 19 vlastitih izložbi, koja živi i radi u Ljubljani. Pored toga, što je diplomirala na međunarodnom smeru političkih nauka, celi život se prvenstveno bavi pisanjem knjiga, a najnovija knjiga darovite Marjetke je „Aoraum” („Kniga mudrosti zmajeva” ), simbola ličnih identiteta i karaktera za pojedinca. Svoja istančana iskustva sa ovim drevnim, retko čijem oku dostpnim bićima utisnula je, osim slika i u nakit koji sadrži višestruke moći po boljitak nosioca, tako da služi kao vanredni talisman.

Knjiga „KanDeLar” ove darovite autorke, nudi nam mogućnost da promenimo i poboljšamo svoj svet, i da svoju sudbinu usmerimo prema svojim željama, putem energija koje su sadržane u vilinskim simbolima.Vilinski simboli na jednostavan način bude naše sposobnosti i pružaju mogućnost stvaranja života po sopstvenoj volji. Ovi ključevi otključavaju u nama posebnost i efektno otapaju sve prepreke, koje ograničavaju naš božanski izraz. Spajanje sa njima pomaže našem ličnom razvoju i duhovnom rastu, a istovremeno nam pomaže da prizovemo bogatsvo, novac, obilje, uspeh, zdravlje, vitalnost, moć, srecu, ljubav, poverenje, hrabrost, kreativnost, radost i još 77 drugih vrednosti života. Svaki simbol ima svoje vilinsko ime koji deluje kao čarobna formula za priziv njegove energije.

KanDeLar 2” je nastavak knjige, koji se bavi istom tematikom. a kroz njega nas autorka uvodi u dubine doživljavanja i proslavljanja sebe kao bića, koje je u stanju stvoriti svoj svet po meri svojih zamisli, ciljeva i želja. Sa vilinskim simbolima koji su sakupljeni u tom Rečniku, na taj način postajete svesni stvaraoci svog sveta i magovi svoje sudbine. Kroz vraćanje veze sa našom lekovitom snagom bude u nama nadu i pružaju stvaralačku maštu. Kroz njihovu upotrebu život se neopozivo može promeniti na bolje. A sve je već tu – u nama, ušuškano, sačuvano, zaključano dok čeka na „oslabađanje” uz pomoć vilinskih ključeva do 102 pozitivne energije. Uživajte u prijatnim osećanjima koja ćete sa njima prizvati.

Knjigom „Aoraum”, nazvanom po tajnom jeziku Landagre, Marjetka nas uvodi u čudesan Plavi svet ili svet Mudrosti Zmajeva, na petom astralnom nivou, u kojem postoji ogromna dimenzija tajnog znanja, beskonačne baze podataka magične alhemije, neverovatne nove biologije, znanja jezika, tajne moderne fizike, otkrivaju sredstva drevnih simbola, itd. Magični vodiči Plavog sveta su divna i misteriozna leteća stvorenja poznata kao zmajevi, sa magijskim elementima i vatrenom energijom. To je svet magijske sfere svemoguće ljubavi i života, gde možete koristiti sve nijanse duginih boja i drugih osim crne, koja guta energiju. Njihova energija je toliko sveobuhvatna da se može javiti bilo gde jednostavnim savijanjem, prilagođavajući i transformišući je. Onog trenutka kad se počnete interesovati za zmajeve oni će osetiti privlačnost njihovim prodornim moćima, i Dragon Znaci (ZZ koji su opisani u ovoj knizi ) kojih ima 101, biće namenjeni samo za vas.

Istražite i iskusite nove dimenzije svemira, razigranosti, radosti i vatre ljubavi, što dovodi strast za novim znanjima i entuzijazmom za život …

 

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply