Radionica izrade runskih talismana

(Najava radionice o izradi runskih talismana koja će biti 15. juna u centru Akasha)

DETALJI: Prema nordijskom verovanju, talisman je živo biće kome je mag udahnuo život i i dodelio mu svrhu (örlög). Kreiranje simbola moći uz pomoć Runa i njegovo “aktiviranje” oduvek su bili deo nordijske magijske prakse, a popularni su i danas. U okviru radionice izrade runskih talismana učićemo kako da koristimo runske energije, vezujemo Rune, pravimo i aktiviramo runske talismane. Bavićemo se i nekim popularnim talismanima kao što su Runski kompas, Šlem terora, Gebo-Auja …

Radionicu vodi Vesna Kakaševski – Vanadis, autorka knjige “Rune i germanska ezoterija”

Mesto: Akasha centar, Blok 70a, Novi Beograd, Omladinskih Brigada broj: 89

Vreme 15.6.2019. od 18h do 20h

Participacija:10 eura

Napomena: poželjno je da oni koji učestvuju u radionici ponesu sa sa sobom običnu olovku i papir/beležnicu. Radićemo nacrte runskih talismana koji su vam potrebni (za ljubav, novac, zaštitu itd.) a koje ćemo potom “preneti” na drvo. Na kraju ćete imati sopstveni runski talisman!

Kako doći do centra Akasha: 

KOLIMA: Ulica Omladinskih brigada proteže se od opštine Novi Beograd pa sve do reke Save. Ako prolazite pored Delta city centra, kad prođjete raskrsnicu kod njega, na sledećoj skrenite levo i vozite do kraja… Parkirati kod okretnice tj. pocetne stanice buseva 67 76 708. Od kioska na samoj stanici idite stazom ka zgradi ka ulazu Omladinskih brigada 89. Naići ćete sa vaše desne strane na lokal u prizemlju. DOBRODOŠLI !!!

AUTOBUSI: 68…89…94..95.. 610…7h..68h…Stanica se zove Omladinskih brigada

Autobusom broj 73, ako idete iz Zemuna. Stanica se zove Omladinskih brigada

MINIBUSOM E1…E5…E6…stanica posle Delta sitija ..

TRAMVAJEM broj 7.9.13 iz grada. Stanica se zove Omladinskih brigada

Nastavite pešice ka reci do kraja ulice Omladinskih brigada tj. do okretnice/početne stanice buseva 67.. 76… 708.

Od kioska na samoj stanici ide se stazom ka zgradi ka ulazu Omladinskih brigada 89. Naići cete sa vase desne strane na lokal u prizemlju.

DOBRODOŠLI!

 

Translate »