Intervju sa Majom Mandić Marković

(Deo iz Veštičje Revije broj 30 – Priredila: Slavica Otović )

(ceo tekst možete pročitati na str.30 – 35. u navedenom broju Revije, a ovde izdvajam, meni najzanimljiviji deo iz pitanja broj 5. kao i poruku našim čitaocima):

5 … negde u neobaveznom razgovoru, spomenuli ste, da ste prilikom jedne posete Italiji, pronašli grob žene koja se bavila isceljivanjem u koju ste se inkarnirali. Da li je ona bila veštica, i da li nam možete reći nešto više o tome?

… Sa 20 godina bila sam sa drugaricom u Španiji. Putovale smo malo auto-stopom, malo interreilom i autobusima. Našla sam se u Sevilji. Imala sam čudan utisak da mi je grad poznat. Rekla sam Vesni: „Tamo dole je park, kad prođemo ovu ulicu videćemo veliku katedralu.“ Tako je bilo. Znala sam raspored građevina u starom delu grada, iako nikad tu ranije nisam bila.

Takođe, dešavao se još jedan čudan i iriturajući fenomen. Krenule bismo ravno ulicom i posle nekog vremena, opet bismo se našle na njenom početku. Nikada to nisam uspela da objasnim kako funkcioniše, niti mi se dešavalo na drugim mestima. Jedno jutro, krenule smo kroz park ka hostelu u kom smo bile smeštene. Opet smo se našle na istoj tački kod fontane kod pored koje smo prošle. Rekla sam: „Hajdemo sad levo, prošli put smo krenule desno.“. Nakon krakog vremena došle smo do zida seviljskog univerziteta koji datira iz 12. veka. Na zidu su bili oslikani ktitori, oni ljudi tokom istorije, koji su doprneli njegovoj gradnji. Gledala sam direktno u nju – Beatris. Prikazana je kao starija žena u crnoj haljini. Ispod je pisalo ime: Katalina Mendoza de Rivera de Santiljana. Bilo je vruće, i bila sam u nekom čudnom stanju, kao usisana u prostor između vremena i razdoblja. Fotografisala sam se pored slike žene čiji život sam sanjala.

Otvorena sam za sve teorije koje to mogu da objasne – prošle živote, paralelne univerzume, matriks informativnih polja ili šta god. Ono što znam, iz fragmenata snova je, da je verovatno postojalo neko tajno društvo, kome je ona pripadala i koje je prihvatalo znanja kabalista, arapa, hriščanske doktrine i tradicionalne magije …

11 Koja je vaša poruka čitaocima Veštičje Revije?

Želim da se zahvalim na prilici da govorim za vašu Reviju. Duboko poštujem i volim rad kojim se bavite i kome ste posvećeni.

Moja poruka čitaocima: Verujte svom srcu. Sledite svoje želje. Radite na razvoju i usavršavanju svojih porencijala. Podelite svoje darove i dostignuća sa ljudima oko sebe i dajte doprinos zajednici i svetu u kome živite.

Za kraj bih navela Majino peto pravilo: „Ako nemate fizičkog Učitelja, obratite se unutrašnjem Guruu. Savet i pomoć uvek stignu, pre ili kasnije, na ovaj ili onaj način”.  

Više informacija o Maji i njenim radu – na http://www.arkona.rs/; e-mail: helingerudruzenje@gmail.com

 

 

Translate »